06-52611407 of 06-28770696 info@briljantbruidsfotografie.nl

Trouwfeest Janneke & Kevin in de Mariënhof in Amersfoort

creatieve bruidsfoto

Iedere bruiloft heeft zijn eigen verhaal. Keer op keer zijn ze zó bijzonder. De bruiloft van Janneke en Kevin uit Hoogland (Amersfoort) is zeker bijzonder te noemen.

Storytelling bruidsshoot

De maanden voorafgaande aan hun bruiloft werd het voor het bruidspaar steeds duidelijker dat opa niet meer naar de ceremonie kon komen. En als er iemand zo dierbaar is, wil je deze persoon niet op je bruiloft missen. Dan kan je maar een ding doen, op je trouwdag naar opa toegaan. Het bezoek aan opa was dan ook de eerste stop tijdens de bruidsshoot. Voor deze speciale gelegenheid had hij zich in een net pak gehesen. Opa was heel helder, toen hij zijn kleinzoon zag binnenkomen met drie vrouwen (zijn aanstaande vrouw en twee trouwfotografen) begon hij zijn kleinzoon te vergelijken met Hugh Hefner (hij was een paar dagen ervoor overleden). Het bezoek aan opa was enorm emotioneel, ook tijdens de ceremonie werd deze bijzondere man genoemd. Zo’n twee weken na de bruiloft is hij overleden.

De bruidsshoot was enorm uitgebreid. Dat was ook mogelijk doordat alles op korte afstand van elkaar lag en we uitgebreid de tijd hiervoor hadden. En de bruidsshoot was weer helemaal in het teken van hun verhaal, zoals wij onze storytelling bruidsreportages maken. Zo hebben wij de McDrive met trouwauto bezocht. Tijdens de wandeling door Amersfoort zijn we onder andere langs De Drie Ringen gegaan en even een lekker Amersfoorts biertje gedronken. Daarna zijn we doorgereden naar de Mariënhof voor de ceremonie, het diner en het avondfeest. De familie en een enorme hechte vriendengroep stond het bruidspaar buiten op te wachten.

Ondanks het stralende weer, werd de ceremonie binnen gehouden. Gelukkig dat dit bij deze trouwlocatie mogelijk is, want later tijdens het diner, dat gelukkig ook binnen was, kwam de stortregen naar beneden vallen. De Mariënhof is zo’n prachtige locatie om te trouwen. Ieder hoekje binnen en buiten is geschikt voor fotografie. Voor de groepsfoto’s hebben wij de tuin aan de voorkant gebruikt en ook het prachtige decor van de Monnikendam, dat er naast ligt.

Op verzoek van Janneke en Kevin worden geen trouwfoto’s van hun gepubliceerd. Enkele trouwfoto’s, zoals hieronder, zijn in overleg met het bruidspaar gegaan.

Trouwlocatie: Mariënhof

top bruidsfotograaf trouwfotograaf amersfoort hoogland

bruiloft fotograaf amersfoort hoogland journalistiek Bruidsreportage

VOLGENDE BRUILOFT Stadhuis Amersfoort

► VORIGE BRUILOFT ONZE LIEVE VROUWEN TOREN AMERSFOORT