06-52611407 of 06-28770696 info@briljantbruidsfotografie.nl

Bruidsreportage Barneveld

Vlak voor kerst, in de koude decembermaand, gaven Samantha en Paul elkaar het JA-woord in het Gemeentehuis van Barneveld. De liefde voor elkaar en voor hun mooie dochter stonden die dag centraal, ondanks het enorme gemis van hun dierbare. Samen met Samantha en Paul hebben we hun dag vooraf goed doorgesproken. Hun wens was om een bruidsshoot te maken bij kasteel de Schaffelaar, een prachtige locatie. Op zo’n moment blijkt dat je geen ervaring in poseren hoeft te hebben, de foto’s worden op een natuurlijke manier gemaakt. En ondanks de dichte bewolking en weinig licht, hebben we met eigen lampen fantastische foto’s kunnen maken.

Na de bruidsshoot zijn we naar café De Zwaan in Barneveld gegaan waar de heerlijke lunch, welke was klaargemaakt door familie en vrienden, al klaar stond. En als dit dan het café is waar je al jaren werkt, is het heel tof om die foto te maken met de kersverse bruid achter de tap en de bruidegom aan de bar. Dat is storytelling bruidsfotografie.

Ervaring van Samantha & Paul:

Super leuke, professionele meiden! Zijn eerst bij ons thuis geweest om alle wensen ed te bespreken, daarna natuurlijk een hele leuk dag gehad, waarin alles anders gaat als gepland en de dames passen zich moeiteloos aan. Ook kwamen ze zelf nog met hele leuke ideeën! En daarna binnen 1 week de eerste foto’s al! (Wat vaak wel een paar weken of zelfs maanden duurt) en weer bij ons thuis geweest en samen een heel mooi album gemaakt, die persoonlijk thuis gebracht werd. Niets meer dan lof!

Samantha en Paul

      

Volgende BRUILOFT ARENDSHOEVE BERGAMBACHT