Een perfecte zomerse bruiloft

September is en blijft een mooie maand om te trouwen. Dit had het bruidspaar Peter en Miriam ook gedacht. De feestelijke dag begint om 10.00 uur. Marian gaat deze dag fotograferen bij de bruid tijdens het aankleden. In de huiskamer is het al gezellig druk. De visagiste en de bruid zoeken samen de make-up uit. De bruid heeft een eigen schoonheidssalon aan huis (Beauty en Skincare) Als de visagiste klaar is met de bruid is dochtertje Mila aan de beurt. Ondertussen helpt de zus van Miriam haar met het aantrekken van de trouwjurk. Wat een prachtige jurk. Aan de binnenkant van de jurk heeft de bruid een zakje laten naaien met een foto van haar overleden moeder. Op deze manier draagt ze haar moeder mee op haar hart. Ook Mila krijgt een prachtige witte jurk. Samen poseren moeder en dochter nog even voor de camera voor een paar prachtige foto’s. Sabine is op dat moment bij Peter. Hij is samen met zijn zoontjes Luuk en Mats bij zijn ouders. Luuk helpt zijn vader bij het aankleden. Ondertussen grappen ze er heerlijk op los. Opa helpt kleine Mats nog even met zijn broek en dan zijn de mannen klaar om te vertrekken. Een mooie witte Rolls Royce met chauffeur staat klaar om de bruidegom en de twee zonen naar de bruid en dochter te brengen. Bij de bruid wordt ondertussen de laatste hand gelegd aan de make-up, haar en jurk. Als we een berichtje krijgen dat de bruidegom onderweg is, is de spanning duidelijk voelbaar. Miriam en Mila kijken boven uit het raam als de auto eraan komt. Snel gaan ze naar beneden. De bruidegom en hun zoontjes staan vol spanning bij de deur. Ze bellen aan. De bruid en hun dochter doen de deur open. En daar is het moment. The first look van de bruid en bruidegom. Apetrots kijkt Luuk naar zijn moeder. Mats vindt alle aandacht wel best en voor Mila is het allemaal even te veel. Papa troost zijn kleine meid.

Bruidsshoot

Samen met het bruidspaar vertrekken we naar het Nationaal Militair Museum in Soesterberg. Hier maken we prachtige foto’s tussen de vliegtuigen op de landingsbaan. Eerst met de kinderen. Die kunnen hier even lekker uitrennen en gek doen. Na drie kwartier worden ze door de ceremoniemeester meegenomen en hebben wij nog even tijd om mooie foto’s van het bruidspaar te maken. Door de weidse vlakte en de Hollandse luchten is het Nationaal Militair Museum bij uitstek een geschikte locatie voor het maken van bruidsfoto’s.

Ceremonie

Na de bruidsshoot gaan we naar Het Oude Magazijn in Amersfoort. Deze mooie unieke locatie heeft een prachtige industriële look en is helemaal naar deze tijd gestyled. Om 14.00 uur is het zover… De ceremonie… Als alle gasten binnen zijn, komt eerst Peter binnen met de drie kinderen. Daarna volgt de bruid samen met haar vader. Dat is een erg mooi en ontroerend moment. De ceremonie is intiem en sfeervol. Er is live muziek van Liset en Niels (een tip!!), Cora Vonk van de gemeente Amersfoort is de babs (Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand). De getuigen krijgen van haar een persoonlijke toespraak. Tijdens het ja-woord wil Mats graag aandacht van mama en neemt hem op haar arm. Wij vinden dat soort momenten altijd erg mooi en speciaal. Het zegt zoveel over het bruidspaar en de dynamiek die ze samen met de kinderen hebben.

Goochelaar

Na de ceremonie volgt de toost en het aansnijden van de bruidstaart. Omdat er veel kinderen bij zijn, van zowel het bruidspaar als van familie en vrienden, hebben ze een goochelaar ingehuurd. Dit was echt een fantastische gebeurtenis voor de kinderen, maar ook de volwassenen genoten ervan.

Diner en feest

Als het diner begint, verplaatsen het bruidspaar en de daggasten zich naar het Centraal Ketelhuis. Hier wordt een heerlijk diner geserveerd, afgewisseld met toespraken van familie en vrienden. Het enorme toetjes-buffet vindt weer plaats in Het Oude Magazijn. Terwijl iedereen smult van het dessert is de band al aan het opbouwen in het Centraal Ketelhuis. Om 20.30 uur druppelen de eerste avondgasten binnen. En als om 21.00 uur de openingsdans begint, barst het feest los. De band is echt fantastisch! Wat een prachtige perfecte bruiloft!

Bruidsalbum

Een paar maanden later is ook het bruidsalbum klaar. Het bruidspaar heeft gekozen voor een houten album waarbij de foto’s zijn afgedrukt op prachtig mat fotopapier (velvet). Dit album heeft een houten voor- en achterkant. Dit album is in verschillende maten leverbaar, zowel vierkant als rechthoekig. Bij dit album wordt van het zelfde houtsoort een prachtige box geleverd. Aan de binnenkant van deze box zit een uitsparing waar je de usb-stick met de foto’s van de bruiloft kan bewaren. Zo heb je alles ineen. Het bruidspaar heeft gekozen voor eigen gravering zowel op het boek als op de box. Zo is het boek nog persoonlijker geworden. Ook heeft het bruidspaar voor een cadeauboekje gekozen. Dit boekje is hetzelfde als het hoofdalbum maar dan in het klein. Make-up: Esther Jansen Trouwambtenaar: Cora Vonk Goochelaar: Jeroen de Boer Bruidshoot locatie:  Nationaal Militair Museum Trouwlocatie: Het Oude Magazijn Centraal Ketelhuis Centraal Ketelhuis Livemuziek: Liset en Niels Band: Party Collective DJ:Party Collective Autoverhuur: Trouw Autoshop Bekijk hier de foto’s van de loveshoot van Miriam en Peter
Scroll naar boven