06-52611407 of 06-28770696 info@briljantbruidsfotografie.nl

Offerte

loveshoot bruiloft

Gratis mini pre-weddingshoot bij offerteofferte bruidsfotograaf

Jullie hebben trouwplannen? En jullie zijn op zoek naar een bruidsfotograaf? Briljant Bruidsfotografie staat garant voor een bijzondere bruidsreportage, die meer over jullie vertelt en jullie keuze voor elkaar. Bovendien kunnen wij met twee bruidsfotografen nog veel meer fotograferen. Want als de een het jawoord fotografeert, heeft de ander zijn blik op de zaal gericht en fotografeert het wegvegen van de traan bij de moeder van de bruid. Hier lees je alles over de voordelen van twee bruidsfotografen.

Tijdens onze kennismaking gaan wij op zoek naar jullie bijzondere verhaal en wat jullie twee uniek maakt. Bovendien bieden wij jullie gratis een mini loveshoot aan. Zo kunnen jullie kennismaken met onze manier van (samen)werken en hebben jullie mooie voorbeeldfoto’s die bij de uitnodigingskaart goed van pas kunnen komen. En jullie hebben kunnen ervaren hoe jullie trouwdag zal worden vastgelegd.

Maak vandaag nog een vrijblijvende kennismakingsafspraak, ontvang de gratis mini pre-weddingshoot, dit verplicht jullie tot niks.

Willen jullie informatie over de pakketten die wij aanbieden? Bekijk hier de prijzen van onze pakketten. Hebben jullie andere wensen? Vraag bij ons een offerte aan.