Bruidsfotografie Ayla & Remco Nijkerk

In de populaire trouwmaand mei hebben wij de fantastische bruiloft van Ayla en Remco mogen fotograferen. Ruim een jaar voor hun trouwen hebben wij Ayla en Remco leren kennen. Via onze website hadden ze een kennismakingsgesprek aangevraagd. Na een gezellige avond bij hun thuis, wisten wij zeker dat wij deze bruiloft wilden fotograferen, dit zou namelijk een speciale bruiloft worden met veel storytelling kenmerken. Het was direct opgevallen dat bij hun thuis allerlei woonaccessoires van kippen stonden. Hun voorliefde voor het landelijk leven wilden we dan ook heel graag in de bruidsshoot naar voren laten komen. En er was nog iets opmerkelijks, ze werkten allebei voor dezelfde werkgever, zij in een filiaal als manager en hij op het hoofdkantoor.

Voordat hun grote dag aanbrak, hebben we een hele toffe loveshoot bij de Metaalkathedraal gedaan. De mooie manier om het bruidspaar nog beter te leren kennen.

De bruiloft

Het is 19 mei 2017, de grote dag is aangebroken. Marian gaat naar de bruid, die in het ouderlijk huis van Remco zich voorbereid. Sabine gaat naar de bruidegom, Remco maakt zich in hun eigen huis klaar. Remco doet druk en loopt wat heen en weer, zenuwen? Hij strijkt nog even zijn overhemd, alle kleding en accessoires liggen klaar. Zijn moeder komt nog even helpen en verzorgt de laatste puntjes. Dan is het tijd om de deur achter zich dicht te trekken en te vertrekken richting zijn bruid. Een vriend heeft een prachtige witte auto, die deze dag als trouwauto wordt gebruikt. Bij zijn ouderlijk huis aangekomen is het moment daar dat ze elkaar weer zien. Ayla komt in haar prachtige bruidsjurk de trap af waar Remco onderaan staat om haar op te wachten. Na een aantal verliefde blikken is het tijd om naar Amersfoort te vertrekken.

Ayla werkte als filiaalmanager bij ’t Kruidvat en hoe leuk is het dan om in je trouwjurk je oude filiaal te bezoeken. De lieve collega’s komen direct op ze af en feliciteren ze alvast. Na wat foto’s is er nog tijd om bij de Muurhuizen prachtige bruidsfoto’s te maken. Een van de klassieke foto’s bij een historisch poortje blijkt later de meest favoriete foto van de ouders te worden.
De volgende locatie van de bruidsshoot is een hele bijzondere. Zij hebben namelijk aan een boer gevraagd of ze bruidsfoto’s tussen de koeien mogen maken. Hiervoor hebben ze speciaal regenlaarzen gekocht en dat was met alle koeienvlaaien wel nodig. Opvallend was hoe schuw koeien zijn, maar dankzij de boer kwamen de dames uiteindelijk dichterbij. Onze missie om storytelling bruidsfoto’s te maken is weer geslaagd.

Ceremonie Nijkerk

De huwelijksplechtigheid vindt plaats in Nijkerk, in een mooie oude trouwzaal. Familie en vrienden wachten het bruidspaar buiten op. De ceremonie is intiem en emotioneel. Voor alle getuigen wordt een verklaring voorgelezen waarom zij voor deze belangrijke taak zijn uitgekozen. Hun hond heeft ook nog een belangrijke taak, namelijk het brengen van de ringen. Nadat de plechtigheid is afgelopen vertrekken we allemaal naar de Roode Schuur. Er is tijd voor felicitaties en en daarna is het voor ons het moment om de groepsfoto’s te maken. Het bruidspaar en de gasten genieten  vervolgens van een heerlijk diner buffet. Tijdens het diner laten wij de bruidsparen altijd even alleen in het bijzijn van familie en vrienden. Af en toe komen we om het hoekje kijken om een foto te maken.

’s Avonds is het feest, groot feest. DJ Senga heeft haar draaitafel geïnstalleerd en zorgt voor een heerlijke beat en een goede danssfeer. Ayla en Remco hebben hun openingsdans in korte tijd geleerd. Van bovenaf is het een mooi tafereel om dit te zien en te fotograferen. Vervolgens kiest Ayla haar opa om als eerste mee te dansen. De band die zij met hem heeft is onbeschrijfelijk. Hoe mooi is het dan dat ook hij hun huwelijks dag meemaakt.

Aan het einde van de avond krijgt iedereen een bedankje mee, een badeendje met de tekst: ‘eendje om niet te vergeten’. Deze bruiloft is voor ons van hele grote waarde geweest, Ayla en Remco ontzettend bedankt dat wij onderdeel mochten zijn van jullie bruiloft.

Ervaring van Ayla en Remco:

Super blij zijn we met onze foto’s van zowel de loveshoot als die van de trouwdag zelf. Twee hele fijne mensen die je je echt op je gemak laten voelen! Wij vonden het in ieder geval geweldig!

Feestlocatie: de Roode Schuur
DJ: DJ Senga

Scroll naar boven