trouwen in Almere - Briljant Bruidsfotografie uitzicht view bruiloft twee bruiden

Trouwen bij View in Almere

Twee bruidsjurken. Twee bruidsboeketten. En twee fantastische lieve bruiden. Wat kijken wij vol trots terug op de heerlijke bruiloft van Chantal en Gwen.

Voor elke bruiloft bereiden wij ons goed voor en willen we graag onze bruidsparen leren kennen. Dat begint al bij het kennismakingsgesprek. En tijdens de loveshoot komen wij erachter wat bruidsparen mooi en leuk vinden. Dan volgt er nog een laatste afspraak voor de bruiloft om de planning van uur tot uur door te spreken. Zo krijgen wij een goed beeld wat er van ons wordt verwacht.

Bij deze bruiloft met twee bruiden, zijn we in de voorbereiding nog een stap verder gegaan. Want de foto die wij bij de ene bruid wilden maken, wilden we ook bij de andere bruid maken. We wilden voorkomen dat er achteraf bepaalde foto’s wel bij Chantal en niet bij Gwen zijn gemaakt, en andersom.

Wij hebben vooraf een moodboard gemaakt met allemaal bruid foto’s uit ons eigen archief. Hieruit bleek dat wij vaak al dezelfde soort en stijl foto’s maken. Het grote voordeel dat Marian en Sabine al jaren samen werken. Voor deze bruiloft willen we identieke foto’s voor beide bruiden. Aan de hand van ons moodboard hebben we beiden de foto’s gemaakt. En als de een nog een leuk idee had, dan appte die de foto door zodat de ander dezelfde foto kon maken.

First look en fotoshoot

Na de voorbereiding werd Gwen door de chauffeur van hun huurauto opgehaald. Deze had Chantal geregeld en de heuze Hummer was voor Gwen nog een aangename verrassing. De first look was bij het ouderlijk huis van Chantal. Toen Gwen het bruidsboeket aan Chantal gaf en zij het bedeltje met de foto’s van haar overgrootouders zag, werd het even heel emotioneel.

De fotoshoot stond voor de ceremonie gepland. Een beetje regen zorgde ervoor dat we eerst wat toffe trouwfoto’s in de Hummer zijn gaan maken en daarna met de paraplu’s. Deze paraplu’s nemen wij altijd mee naar een bruiloft als er kans op regen is.

Buiten trouwen in sfeervolle tent aan het water

Twee weken voor de bruiloft werd de trouwlocatie gewijzigd. De locatie die zij wilden, kon plotseling niet meer, had met ‘C’ te maken. Gelukkig konden ze nog bij View in Almere trouwen. Het werd een prachtige buiten ceremonie in de sfeervolle tent aan het water.

Bruidstaart en toost

Na de ceremonie ging iedereen naar binnen. Er was gelegenheid om het kersverse bruidspaar te feliciteren. Er werd getoost en natuurlijk heerlijke bruidstaart gegeten.

Voor het maken van de groepsfoto’s zijn we het strand opgelopen, dit ligt pal naast de locatie View. Hier hadden we alle ruimte en een mooi vergezicht over Almere.

Trouwfeest en openingsdans

De avond begon met een heerlijke BBQ. En later op de avond was er een knal feest. Dit begon met een geweldige opneningsdans. Hiervoor hadden ze dansles gekregen van Paul en Cynthia.

Wat verder opmerkelijk was aan deze bruiloft met twee bruidsparen was natuurlijk het gooien van het bruidsboeket. Want er werd niet een bruidsboeket gegooid, maar twee bruidsboeketten natuurlijk.

Trouwjurken: Bruidshuis Elly in Zwanenburg
Bruidsboeketten: De Oranjerie Almere
Gwen haar en make-up: Lifestyle Salon&Spa Almere
Chantal make-up: door vriendin Maxim
Openingsdans: Dansstudio Paul en Cynthia Almere
Trouwringen: Dubai Juwels Almere
Huurauto Hummer: Limo Company

trouwen in Almere - Briljant Bruidsfotografie first look bruiloft

 

trouwen in Almere - Briljant Bruidsfotografie buiten trouwen bij view almere

 

trouwen in Almere - Briljant Bruidsfotografie stoere trouwfoto

 

Scroll naar boven