In onze eigen stadje Amersfoort hebben wij de prachtige bruiloft van Marieloe en Reimer gefotografeerd. In de vroege ochtend wordt Reimer door zijn broer geholpen met klaarmaken. Hiervoor heeft hij speciaal zijn kilt uit Schotland meegenomen. Marian heeft de voorbereidingen vastgelegd waarbij het prachtige uitzicht over Amersfoort vanaf de 12e verdieping niet mag ontbreken. In de tussentijd in het ouderlijk huis van Reimer, is Marieloe druk bezig met haar voorbereidingen. Haar moeder heeft hierin wel een hele speciale rol want zij heeft de prachtige bruidsjurk gemaakt! Nadat de make-up zorgvuldig is aangebracht door Annette Sonneveldt, is daar het moment om de bruidsjurk aan te doen. Een stralende bruid en moeder van de bruid staan daar enorm trots te zijn en terecht.

De bruid ophalen

In het ouderlijk huis van Reimer zijn inmiddels veel familieleden aanwezig. Het wachten is op de bruidegom. Als Reimer arriveert is daar het moment dat ze elkaar gaan zien. Als bruidsfotografen is dit toch wel een van de leukste momenten op een trouwdag om te fotograferen, heerlijk die eerste reactie als ze elkaar zien als bijna man en vrouw. En met twee fotografen is het extra leuk om die blikken van allebei te kunnen fotograferen. Na de verliefde blikken op elkaar, vertrekken we voor de bruidsshoot.

Regen op de bruiloft

Na maanden van voorbereiding is er een ding dat je niet kan regelen: het weer. En juist vandaag, op vrijdag 8 september 2017, is zo’n dag dat het niet stopt met regenen. Je zou denken wat een pech, maar niets is minder waar. De hele dag zijn Marieloe en Reimer de stralende zon op hun trouwdag. De warmte en het geluk stralen van hun af. En de trouwfoto’s zijn net zo prachtig geworden. Een paar dagen voor de bruiloft hebben wij contact gehad over een geschikte binnenlocatie voor de bruidsshoot, want je wilt toch ook trouwfoto’s zonder paraplu. Wij hadden een voorstel gedaan om naar het voormalig Militair Hospitaal te gaan en als oud militair was Reimer direct enthousiast. Het gebouw is oud en nagenoeg verlaten, het is de ideale plek voor hun bruidsshoot. Maar ook buiten met paraplu hebben we de mooiste plekken van Amersfoort bezocht, hiervoor hebben zij een lijstje gemaakt met voor hun bijzondere plekken.

Ceremonie midden in Nederland

Voor de trouwlocatie hebben zij gekozen voor De Lange Jan in Amersfoort, of zoals de toren officieel heet de Onze Lieve Vrouwetoren. Dit is het geografisch middelpunt van Nederland! Een mooie oude kerktoren waarvan de kerk ooit is afgebrand. De toren is een romantische plek en wordt verlicht door slechts een paar lampen. Op dit middelpunt hebben Marieloe en Reimer elkaar het ja-woord gegeven.

Bruiloftsfeest

Een paar meter van De Lange Jan verwijderd is restaurant De Vier Broers gevestigd. Hier hebben we een geweldig en lekker diner gehad. Tussen de gangen door hebben we gekeken naar filmpjes en  diashows en geluisterd naar speeches door de ouders. Heel veel hilarische en ontroerende momenten! De speeches van de broers van Marieloe en Reimer zijn later op de avond gehouden, tijdens het bruilofsfeest bij ’t Tuinhuys. Ceremonie: De Lange Jan Diner: De Vier Broers Feestlocatie: ’t Tuinhuys en Stadstuin   de Lange Jan Amersfoort Bruiloft OLV toren Amersfoort
Scroll naar boven