Trouwfotograaf Soestdijk, unieke trouwlocatie bij Paleis Soestdijk

trouwfotograaf Soestdijk - Award

Trouwfotograaf Soestdijk, een fotografisch sprookje bij Kasteel Soestdijk

Vroeg in de ochtend, toen de meeste mensen nog op één oor lagen, waren Sabine en Marian al op pad voor deze prachtige bruiloft. De wekker galmde al om tien voor vijf, en in een mum van tijd waren ze onderweg naar Dronten, waar het liefdesverhaal van het bruidspaar is begonnen.

"Zoek je een trouwfotograaf voor jouw bruiloft? Controleer dan snel of jullie trouwdatum nog vrij is"

'East meet west', westerse bruiloft met Vietnamese invloeden

Marian ging aan de slag bij de bruidegom, die al om half zeven in de startblokken stond. Ondertussen arriveerde Sabine bij de bruid. In alle rust waren de bruid, haar zus en haar moeder, samen met 2 visagisten bezig met de voorbereiding.

In de ochtend droeg de bruid een ao dai, een traditionele jurk uit Vietnam. Maar voor de officiële ceremonie hadden ze gekozen voor de westerse bruidskleding. 

Met de Vietnamese roots van de bruid werd het een bijzonder gebeuren in de ochtend. Een traditionele Vietnamese theeceremonie bracht een stukje van haar cultuur en betekenis in de dag.

"De spanning voor de bruidsreportage is helemaal niet nodig door onze ontspannen en spontane aanpak"

Unieke trouwlocatie Landgoed Kasteel Soestdijk

De locatie voor deze prachtige bruiloft was niets minder dan Kasteel Soestdijk. Een sprookjesachtige setting die de perfecte achtergrond bood voor de trouwfoto’s. De stijlvolle ceremonie aan de hofvijver had iets magisch. Temidden van hun gasten en de unieke trouwlocatie gaf het bruidspaar elkaar het jawoord.

“Deze unieke trouwlocatie is ook perfect om binnen foto's te maken, mocht het weer iets minder zijn"

bruidsfotograaf Paleis Soestdijk
trouwfotograaf Paleis Soestdijk

De groepsfoto voor het paleis

De Oranjerie voor het diner en trouwfeest

De dag werd afgesloten met een diner buiten op het terras van de Oranjerie en een knalfeest binnen in de Oranjerie. Iedereen had het enorm naar zijn. Wij zijn heel blij met deze prachtige bruiloft bij Paleis Soestdijk. De trouwfoto’s zijn een blijvende herinnering aan deze speciale dag.

Hapjes, drankjes en gezelligheid op de bruiloft

En als bonus: een Award winnende trouwfoto

Het eindresultaat is een reportage met prachtige trouwfoto’s die het verhaal van hun bruiloft vertelt. Het werk als trouwfotograaf Soestdijk gaat verder dan alleen het vastleggen van beelden; het gaat om het vasthouden van momenten die voor altijd gekoesterd zullen worden door het bruidspaar.

En als toetje wordt een van de trouwfoto’s beloond met een Award van De Masters of Wedding Photography.

trouwfotograaf Soestdijk - Award

Jullie trouwdatum nog vrij?

Wij komen graag met jullie kennismaken (dit kan ook in de avonduren of op zaterdag). Voordat we dat plannen, is het handig om te weten of wij nog beschikbaar zijn. Vullen jullie hieronder jullie trouwdatum in? Dan pakken wij onze agenda erbij!

Scroll naar boven