06-52611407 of 06-28770696 info@briljantbruidsfotografie.nl

Twee fotografen

TWEE ZIEN MEER DAN EEN

Willen jullie prachtige bruidsfoto’s van de voorbereiding van de bruid én van de bruidegom? En willen jullie alle speciale momenten vanuit twee invalshoeken gefotografeerd hebben? Wij, Marian Ros en Sabine Keijzer uit Amersfoort, maken met z’n tweeën bruidsreportages.

Tijdens de bruiloft staan jullie in het middelpunt, het zal het bijna niet opvallen dat wij aanwezig zijn. Wij fotograferen alle bijzondere en ontroerende momenten. Daar waar het kan, geven wij af en toe een aanwijzing om de foto nog mooier te maken. En met twee bruidsfotografen zien wij een heleboel, bovendien kunnen wij met z’n tweeën net even wat andere mooie foto’s maken. Om een paar voorbeelden te noemen:

  • de voorbereidingen van de bruid én ook de bruidegom
  • het moment dat jullie elkaar voor het eerst zien, van twee kanten jullie ontroerende blikken
  • het ja-woord en het omdoen van de ringen vanuit beide kanten.

Marian en Sabine kennen elkaar van de fotografie opleiding. Wij hadden al snel een klik en tijdens de opleiding zijn wij veel met elkaar op pad geweest om te fotograferen. Wij vullen elkaar goed aan, Marian is van de sfeer- en emotie foto’s, terwijl Sabine haar kwaliteiten op het technische vlak liggen zoals off camera flitsen. Zowel Sabine als Marian fotograferen ook solo. Sabine heeft nog twee andere fotografie bedrijven, VoorBeeldig Fotografie voor baby en familieshoots en VB Fotografie voor zakelijke portretten.  Marian heeft Marian Ros Fotografie voor life style-en familiefotografie. 

Tot voor kort woonde Sabine en Marian beide in Amersfoort. Marian is voor de liefde verhuisd naar Bergen op Zoom. Dit maakt voor onze samenwerking geen verschil. Een voordeel hiervan is dat we nog meer bruidsparen in Nederland kunnen bereiken.  

Even voorstellen: Sabine Keijzer

amersfoort Sabine Keijzer

fotograaf – Amersfoort- moeder van twee kinderen – geboren in Hilversum – skiën – bergen – openhaard – optimist – lang slaper – sportief – squash – spaans eten – Boedapest

Even voorstellen: Marian Ros

fotograaf Marian Ros

fotograaf – Bergen op Zoom- moeder van drie en een bonuszoon – kinderen – citytrips – uiteten – Italië – zee – strand – vergezichten – sportief – wijntjes – Sint Petersburg – creatief – nuchter

Inspiratie opdoen voor mooie trouwfoto’s?