Twee trouwfotografen

Willen jullie prachtige trouwfoto’s van de voorbereiding van de bruid én van de bruidegom? En willen jullie alle speciale momenten vanuit twee invalshoeken gefotografeerd hebben? Wij zijn twee trouwfotografen uit Amersfoort en wij werken door heel Nederland, en daarbuiten. 

Tijdens de bruiloft staan jullie in het middelpunt, het zal het bijna niet opvallen dat wij aanwezig zijn. Wij fotograferen alle bijzondere en ontroerende momenten. Daar waar het kan, geven wij af en toe een aanwijzing om de foto nog mooier te maken. En met twee bruidsfotografen zien wij een heleboel, bovendien kunnen wij met z’n tweeën net even wat andere mooie foto’s maken.

Waarom twee trouwfotografen?

> Prachtige foto’s van de voorbereiding van de bruid én ook de bruidegom.
> De first look, jullie spontane reactie van twee kanten, en ook bij het ja-woord, de ringen omdoen, de taart aansnijden, enzovoort enzovoort.
> En natuurlijk extra paar ogen om alle ontroerende reacties van jullie familie en vrienden vast te leggen.

Twee zien meer dan een

Team Briljant Bruidsfotografie

Sabine Keijzer

Ik ben Sabine, het bekende gezicht achter Briljant Bruidsfotografie. Sinds 2014 fotografeer ik met volle passie. Fotografie is niet alleen mijn baan, het is gewoonweg wie ik ben. 

Het hoogtepunt van mijn werk is het vastleggen van emotionele momenten tijdens bruiloften. Het moment waar ik altijd het meest naar uitkijk is de first look. De reacties van het bruidspaar is vooraf niet te voorspellen. Die oprechte, hartverwarmende momenten vastleggen, dat is waar ik voor ga.

Ik heb nog twee andere fotografie bedrijven, VoorBeeldig Fotografie voor familieshoots en VB Fotografie voor zakelijke portretten.  

Buiten mijn werk, geniet ik volop van mijn vrije tijd met mijn gezin. Ons jaarlijkse uitje? Dat brengt ons steevast naar de skipistes, waar we gezellige momenten beleven in de sneeuw.

Ik kijk er echt naar uit om jullie te ontmoeten en jullie unieke verhaal vast te leggen. Laten we samen herinneringen maken die een leven lang meegaan!

Marit Tessensohn

Hoi daar! Ik ben Marit. Mijn fotografiereis begon met de oude camera van mijn opa. Deze camera opende mijn ogen voor een wereld vol creativiteit.

Ik ben gestart met het vastleggen van momenten met vriendinnen, honden en prachtige paarden. Hiervan krijg ik veel energie, en vin ik het leuk om belangrijks momenten vast te leggen.

In mijn vrije tijd geniet ik van heerlijke wijnen, ontdek ik nieuwe culinaire ervaringen en duik ik in het bewerken van video’s. Creativiteit is voor mij een levensstijl, of ik nu achter een camera sta of achter een computer zit.

Als ik een droomvakantiebestemming moet kiezen, staat IJsland bovenaan mijn lijstje. Die ruige, ongerepte natuur lijkt me fantastisch om te fotograferen.

Elke foto die ik maak, vertelt een deel van mijn eigen verhaal en ik kijk ernaar uit om ook jullie verhaal vast te leggen. Stap binnen in mijn wereld waar verhalen tot leven komen door mijn lens.

Volg ons

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws

Beschikbaar op jullie trouwdatum?

Gaan jullie trouwen? Van harte gefeliciteerd. 

Graag komen wij met jullie kennismaken. Maar voordat we dat plannen, is het handig om te weten of wij nog beschikbaar zijn. Vul jullie trouwdatum in, dan pakken wij de agenda erbij! 

Scroll naar boven